БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка за поръчки над 200 лв
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ
Лесно връщане на продукти до 14 дни
НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ
Обадете се на 0897 894 706 за консултация
 

За нас

 

Качество, стил, елегантност и сбъдването на една мечта са в основата на създаването на фирма БОРДО през 1993г. Наложената марка е отдавна синоним на безкомпромисна изработка и собствен почерк на облеклата, съобразени със световните модни тенденции.

Вдъхновени от съвремената жена, която търси перфектната визия и удобство за всеки сезон ние от БОРДО изработваме колекциите си в два стила: официално – делови и стортно – елегантен. Асортимента ни на дамски дрехи е огромен от палта, сака, рокли, поли, панталони до блузи и ризи.

В нашите дрехи акцентираме на детайлите, дизайна, производството, маркетинга и продажбите благодарение на висококвалифицирания екип от специалисти, които приемат фирмения успех за личен!

Дългогодишното сътрудничество с най – големите доставчици и търговци на платове и аксесоари в България и Европа са гарант за актуалните и качествени тъкани и елементи на изделията с марка БОРДО! Залагаме основно на естествени материи като памук , лен и вълна и на богата палитра от цветове и различни принтове на платовете.

Извървявайки трудния и дълъг път към усъвършенстването, ние се обединихме от една обща цел: създаването на отлични продукти, като модели и цена. Сега вече знаем, че нашия успех са хората и техните емоции! Затова именно ние решихме да Ви предлагаме емоции за всеки вкус!