БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка за поръчки над 200 лв
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ
Лесно връщане на продукти до 14 дни
НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ
Обадете се на 0897 894 706 за консултация
 

Връщане и рекламации

Връщане на стоки и Рекламации

 

В Онлайн Магазин bordofashion.com всеки клиент закупил даден продукт има право до 14 дни след получаването му да го върне обратно или замени, без да посочва причина за това.

При връщане, замяна или рекламация на продукт клиента трябва да попълни Портокол за връщане и замяна на стока - Приложение No 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП и да го изпрати на електронен адрес: sales@bordofashion.com

1. Върнатия продукт/и не трябва да е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента) и имате право да го върнете в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му.

2. Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането/връщането на продукта/ите до гр. Русе, офис ЕКОНТ (Медика), за "Бордо".

3. Клиент има право да върне продукт, да замени продукт или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази разписка за прием на паричен превод, издадена от ЕКОНТ. Тази разписка има силата на касов бон и задължително трябва да се приложи към върнатия продукт/и.

4. При рекламация клиентът връща продукта за негова сметка без наложен платеж и задължително с опция "Преглед". Ако установим, че проблема с продукта не е предизвикан от клиента, транспортните разходи ще му бъдат възстановени.

5. При връщане на продукт (и) сумата се възстановява по банков път. За целта клиентът трябва  да ни предостави банкова сметка с имена на титуляра на sales@bordofashion.com .

 

Алтернативно решаване на потребителски спорове

Орган за алтернативно решаване на потребителски спорове (орган за АРС) е всеки орган, независимо от неговото наименование, който е установен, осъществява постоянно дейност по алтернативно решаване на потребителски спорове и е включен в списъка по чл. 181п ЗЗП. Органите, признати за органи за АРС на територията на Република България, се одобряват със заповед на министъра на икономиката. АРС, в чийто обхват на дейност попадаме ние, е Комисията за защита на потребителите, гр. София 1000, пл. Славейков № 4А, тел. 02/ 9330 517.

Спорове могат да се разрешават и чрез Европейската онлайн платформа за решаване на спорове (ОРС)